Outdatedbrowser.com

Outdatedbrowser-com

“Outdated browser” je storitev, ki je namenjena reševanju problematike zastarelih brskalnikov. Za optimalno spletno izkušnjo naši brskalniki ne smejo biti zastareli. Vsi razvijalci spletnih strani se tega dobro zavedajo, problem pa nastane pri samih uporabnikih, ki običajno niti ne vedo kateri brskalnik uporabljajo, kaj šele katero verzijo brskalnika imajo.

Storitev “Outdated browser” ta problem naskakuje v dveh oblikah: prva oblika je sama spletna stran, ki je namenjena samim uporabnikom, druga oblika pa je vtičnik, ki je namenjen razvijalcem. Vtičnik lahko nastavimo tako, da zazna primere, ko določene funkcionalnosti niso podprte in v tem primeru prikaže nevsiljivo sporočilo uporabniku, ki ga vabi k nadgradnji brskalnika.

In a perfect world we’d stop making sites compatible for outdated browsers. In real life we can’t. We all have to do magic tricks to get our sites working in every browser. – Adriano Esteves

Poleg enostavne in nevsiljive rešitve nam storitev “Outdated browser” ponuja še statistiko uporabe brskalnikov v prihodnosti pa nam obljubljajo še podporo drugim jezikom in detekcijo mobilnih naprav.

Več informacij: http://outdatedbrowser.com

Komentiraj


*