O Pomagalniku

Pomagalnik je namenjen vsem navdušencem digitalnih medijev. Nastal je z namenom, da postane vir informacij za vse, ki iščejo informacije o digitalnih medijih v slovenskem jeziku. Pomagalnik se vsebinsko dotika različnih področji, ki so neposredno ali posredno povezana z digitalnimi mediji.

Na Pomagalniku boste tako spremljali tematike, ki se dotikajo področji programiranja, oblikovanja, spletne optimizacije, trendov, zakonodaje, učenja, publikacij, storitev, programske opreme, predavanj, viralnih videov, … skratka vse, kar potrebujete za preživetje v svetu digitalnih medijev.

Pomagalnik ustvarja Žiga Polc.
Kontakt – blog @ pomagalnik.com / @pomagalnik

O avtorju

Žiga Polc je specialist za digitalne medije, Rojen leta 1980 v Trbovljah. Študiral je na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Z digitalnimi mediji se je srečal leta 1995, ko je začel ustvarjati letake in bannerje za koncerte in prireditve. Odtlej je avtor številnih celostnih grafičnih podob, spletnih strani, aplikacij, e-mailov, … ter drugih medijev. Redno se izobražuje in nadgrajuje na digitalnem področju. Zadnja leta se posveča razvoju uporabniške izkušnje (UX), SEO optimizaciji, dostopnosti na spletu, ter področju razširjene resničnosti (AR).

PODCAST

Podcast
Zig zag

Apple PodcastSpotify Podcast