Illustracije za vse – Blush

Illustracije postajajo vse popularnejše, razlog zato je v tem da lahko hitro dodaš svoj stil (brand), ki ga z fotografijami, ki niso avtorske težko dosežemo. Seveda pa nastane težave pri samih ilustracijah, ker sami običajno nismo dobri ilustratorji, sredstva običajno omejena. Ravno za takšne primere pa je na voljo spletno orodje Blush.

Spletno orodje Blush je nastalo v času karantene, vodja Pablo Stanley in nekaj njegovih prijateljev je ustvarilo orodje, ki omogča vsem dostop do ilustracij in nekaj umetniške svobode v orodju Blush.

V orodju Blush imamo na različne ilustracije, ki so bile ustvarjene s strani različnih avtorjev. Izbiramo lahko različne figure, mesta, rože, abstraktne grafike, … izberemo najljubše in jih še dodatno obdelamo v želenih kombinacijah.

“Like playing legos made of vectors”.
Pablo Stanley

Vse ilustracije lahko prenesete v visokokvalitetnih PNGjih. Če pa ste ilustrator oz. imate žilico za ustvarjanje pa lahko svoje ilustracije prijavite v orodju, kjer bodo na voljo preostalim uporabnikom. Lep primer “sharing and caring”.

https://blush.design/

Komentiraj


*