How Google Works

How-Google-Works

“How Google Works” je zabavna in poučna knjiga, ki vsebuje spoznanja predsednika uprave podjetja Google Eric-a Schmidt. Eric se je podjetju pridružil leta 2001 in imel med letoma 2001 in 2011 položaj izvršnega direktorja, ter je skupaj z ustanoviteljema Sergeyjem Brinom in Larryjem Pageem vodil Googlovo tehnično in poslovno strategijo.

V knjigi “How Google Works” nam poskušajo avtorji pojasniti, kako tehnologija premika ravnovesje moči iz podjetij na potrošnike, in da je edini način za uspeh v nenehno spreminjajočem se okolju ustvarjanje boljših izdelkov in privabljanje nove vrste zaposlenih, ki so jih poimenovali “smart creeatives”.

“It’s very hard to completely fail when you think big, since you can always salvage something of value from a project with big goals.”

“How Google Works” ima tudi zanimivo prezentacijo, ki nam predstavi Googlov način razmišljanja na malo drugačen način, kot smo ga navajeni.

Knjiga je na voljo v različnih spletnih knjigarnah. Cene tiskane izdaje knjige “How Google Works” pa se gibljejo od 16 EUR navzgor. Več informacij: www.howgoogleworks.net

How-Google-Works

Komentiraj


*