Poken – vaša digitalna vizitka

poken-i

Poken je pravzaprav vaša digitalna vizitka. Mala napravica nam omogoča preko RFID tehnologije izmenjavo podatkov. Podatki se prenesejo ob stiku dveh Poken napravic. Poken je bil tudi zmagovalec TechCrunch Europe Awards 2009 v kategoriji Best European / Real World Gadget (EMEA).

Na spletnem mestu www.poken.com ustvarite svojo vizitko v katero prenesete vse svoje podatke in stike vaših socialnih omrežij. Podatki se nato sinhronizirajo z vašim Pokenom. Sedaj ste pripravljeni za Pokanje. Pokanje je mogoče takoj ob aktivaciji Poken-a, vizitko si lahko ustvarite kasneje, podatki pa se avtomatsko prenesejo vsem vašim kontaktom. Kot zanimivost naj omenim, da kontakti v vašem profilu razvrstijo v časovnem pasu, kar omogoča enostavno iskanje.

Poken-a lahko v sloveniji kupite preko uradnega zastopnika www.poken.si. Izbira Poken-ov je vsak dan večja, pohvalil bi pa tudi njihovo pomoč uporabnikom. Pa veliko pokanja.

 • Napačne podatke ste podali…

  Poken je uporaben takoj go aktiviramo IN ŠE PREDEN USTVARITE SVOJO VIZITKO.

  Aktivirate – pokate – ostane povezani…

  Ko si pa ustvarite vašo vizitko pa se vizitka prenesem vsem s katerimi ste pokali … kontakti so vedno ažurni takoj,ko kakšen podatek spremenite se vsem na vizitki spremeni…

  Odgovori
 • Hvala za opozorilo, za napako se opravičujem.

  Odgovori

Komentiraj


*