Think with Google

Izredno zanimiv projekt “Think with Google”, ki temelji na duhu prostega pretoka informacij in deljenju idej. Namenjen je obveščanju o novih in bodočih temah na področju digitalnih medijev in marketinga. Na voljo so nam raziskave, vpogledi v zanimive projekte in ideje s strani Googla in zunaj njega. Na podlagi teh informacij tudi sam Google ustvarja strategije, odločitve in bodoče produkte.

Na spletni strani “Think with Google” boste našli video posnetke, članke, intervjuje in študije namenjene širokemu izboru, vse od navdihovanja pa do pripravljenih ključnih povzetkov. Celotna stran pa je razdeljena v tri segmente, in sicer: “think quarterly”, “think voices” in “think insights”.

“Think quarterly” je namenjena podajanju informacij in pogledov na našo digitalno prihodnost. “Think voices” je namenjena komuniciranju in deljenju mnenj s strani industrije in stroke na temo oglaševanja in marketinga. “Think insights” pa nam omogoča dostop do različnih študij in ostalih podatkovnih informacij, ki pokrivajo področja potrošnikov pa vse do medijskih trendov.

Think Insights with Google

Meni najbližja je “Think Insights with Google”. Vsebina na strani temelji na več letnih raziskavah opravljenih ali naročenih s strani Googla. Tema raziskav pa so bili potrošniki, medijski trendi, vpliv on-line oglaševanja in nove tehnologije. Tu boste našli izvirne infografike in zanimive video posnetke. Stran pa deluje nekako, kot plonk listek v digitalni svet. Pohvalno.

Več informacij na uradni strani projekta www.thinkwithgoogle.com.

Komentiraj


*