Skoči v Portorož – Turistični viralni video

V preteklem tednu smo dobili nov viralni video »Skoči v Portorož«. Turistični viralni video je v zelo kratkem času dosegel zavidljivo visoko ogledov (trenutno 54,909) in večinoma pozitivne odzive.

Turistični viralni video je v osnovi namenjen predvsem Italijanom, Avstrijcem in Nemcem. Upajmo, da se bo spletni uspeh viralnega videa ponovil tudi v praksi.

Opis iz You Tuba:

“The” video letošnjega poletja! V njem je nastopilo več kot 150 ljudi, snemanje pa se je odvijalo v zraku, na zemlji in pod vodo. Več informacij o videu najdete na www.portoroz.si.

Je najbolj odštekano potovanje po Portorožu in Piranu v družbi znanih in manj znanih obrazov, ki so se tokrat spustili z vajeti in si privoščili noro zabavo. Igralka Eva Jurca, minister Patrick Vlačič, piranski župan Peter Bossman, glasbenika Lucienne Lončina in Slavko Ivančič, svetovna nogometna legenda Franco Baresi, igralka Ana Marija Mitić, pisatelj in pesnik Vasilij Polič, pravljičar Folke Tegetthoff in še veliko drugih ljubiteljev Portoroža in Pirana.

Za glasbeno podlago je bila izbrana Magnificova uspešnica “Hir aj kam hir aj go”, ena redkih slovenskih pesmi popularne glasbe, ki je dobro poznana tudi v tujini, poleg tega pa je tudi ravno prav dinamična.

Video je nastal v sodelovanju med agencijo AV studio d.o.o, produkcijsko hišo Snaut ter STVA d.o.o.

Med snemanjem smo poskrbeli tudi za varstvo okolja – vespa je imela le za nekaj metrov goriva, tako da sta morska flora in favna ostali praktično nedotaknjeni. Tudi Eva in vespa sta jo odnesli brez poškodb. ;)

Nujno poglejte!

 • Škoda le, da so podobni promocijski video že lansko leto naredili na Islandiji. Slaba kopija pač… je islandska še zmeraj bolj mikavna.

  LP

  Odgovori
 • Hvala za opomnik, sem že čisto pozabil nanj.
  Inspired by Iceland Video – http://vimeo.com/12236680

  Odgovori
 • Klemen

  Dober in simpatičen spot… Jasno, da je spotov z glasbo in plesom veliko (mimogrede obstajali so tudi pred tistim za Islandijo) ampak spot za Portorož je z glasbo Magnifica še vedno zelo izviren in duhovit. Sem za!

  Odgovori

Komentiraj


*