Kaj bi danes? Črte ali vzorce?

vzorec-crte

Pri izdelavi različnih digitalnih orodij velikokrat naletimo na potrebo bo različnih ozadjih. V mislih imam predvsem različne črte in vzorce, ki jih vsake toliko časa potrebujemo.

Včasih smo črte ali vzorce ustvarjali ročno in jih nato poskušali digitalizirati ali poustvariti na računalniku. Zaradi hitrega razvoja in obstoja interneta pa so nekatere zadeve postale tudi precej bolj enostavne.

Na voljo so nam “on-line” storitve, ki nam omogočajo hitro(praktično v sekundah) izgradnjo različnih vzorcev ali črt. Omenil bom samo dve, in sicer BgPatterns in Stripe Generator 2.0.

BgPatterns je “on-line” storitev, ki nam ob brezplačni registraciji omogoča kreiranje, shranjevanje in ocenjevanje vzorcev. Slaba lastnost te storitve je, da ne podpira dodajanja novih elementov, ampak smo omejeni na obstoječo knjižnico.

Stripe Generator 2.0 nam omogoča hitro izgradnjo črtastih vzorcev. Ob registraciji lahko svoje črtaste vzorce tudi shranjujemo. Če so vam črte premoderne, si lahko na njihovi sorodni strani izdelate tudi srednjeveške črtaste vorce – Tartan. Poleg “on-line” ustvarjanja različnih črt imajo tudi storitev za hitro kreiranje gumbov – Tabs generator.

bg-vzorci5 minut, 5 vzorcev.

Komentiraj


*