Testiranje strani na različnih brskalnikih – Spoon Browser Sandbox

Spoon-Browser-SandboxTestiranje spletnih strani v različnih brskalnikih je precej naporno. Poleg najbolj popularnih brskalnikov, kot so Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera in Chrom-a, potrebujete še njihove različne verzije, saj se velikokrat stran v nižjih verzijah prikazuje popolnoma drugače. Spoon Browser Sandbox pa nam s svojo preprostostjo omogoča, da se temu izognemo.

Nameščenja večjega števila brskalnikov in različnih verzij slednjih zahteva veliko spretnosti in potrpežljivosti. Spoon Browser Sandbox pa nam omogoča enostavno testiranje spletnih strani ali aplikacij na različnih brskalnikih in različnih verzijah brez dodatnih inštalacij, saj teče v samem brskalniku.

Spoon-Browser-Sandbox-web

Ker storitev teče preko brskalnika je njegova uporaba precej enostavna. Vse kar moramo narediti pa je, da kliknemo na izbran brskalnik oziroma njegovo verzijo. Nato se nam odpre novo okno, ki predstavlja izbran brskalnik. Potrebujemo samo še naslov spletne strani za testiranje.

Ena glavnih slabosti Spoon Browser Sandbox je, da ne deluje pravilno na Apple računalnikih. Ampak zadeva je precej zanimiva in veliko obeta, upam, da bodo vse težave kmalu odpravljene.

http://spoon.net/browsers/

Komentiraj


*