Twitter aplikacije

twitter-aplikacije

Za prebiranje in ustvarjanje novih twitov imamo poleg vmesnika na Twitter.com na voljo še mnogo drugih programov, ki nam omogočajo lažje twitanje. V nadaljevanju si bomo ogledali tri boljše, in sicer Twitterific (MAC), TweetDeck in Seesmic Desktop.


Twitterific (MAC)

Twitterific je preprosta in malo požrešna aplikacija. Slednja nam omogoča, da lahko sporočila iz našega Twitter profila dobivamo na naše namizje. Namenjena je enostavni uporabi, ko sledite le nekaterim uporabnikom. Pri sledenju večjemu številu uporabnikov pa opazimo njene pomanjkljivosti.

Twitterific

TweetDeck

TweetDeck je veliko naprednejši ali celo superman med Twitter aplikacijami. Omogoča nam spremljanje vseh pogovorov, neposrednih sporočil in twite naših prijateljev. Avtomatsko skrajša naše URLje in omogoča enostavno iskanje. Program je na voljo brezplačno.

TweetDeck

Seesmic Desktop

Seesmic Desktop predstavlja alternativo TweetDecku. Če boste v svojih tweetih uporabljali več slik vam slednji omogoča več možnosti, kot TweetDeck. Zelo podrobno primerjavo lahko najdete na http://mashable.com/2009/06/16/tweetdeck-vs-seesmic-desktop-2/.

Seesmic-Desktop

Komentiraj


*