Infografika: Spletna optimizacija (SEO) danes

idfmarketing-seo-infographic-info

Vsi, ki se s spletno optimizacijo ukvarjajo poznajo izraze “Penguin”, “Panda” and “Humming bird”. V tem primeru ne govorimo o živalih, ampak o Googlovih “živalih”, ki so spremenile Googlov algoritem in prikaz rezultatov v iskalniku.

Infografiko Spletna optimizacija (SEO) danes oz. “SEO Today” so izdelali pri IDF Marketing. Namen infografike je, da na hitro predstavi današnje stanje v spletni optimizaciji. Oglejte si dejavnike, ki vplivajo na vaš SEO, vaše vsebinsko dobre strani, vaš doseg na družbenih omrežjih, … vse to ima vpliv na spletno optimizacijo oz. vašo pozicijo v spletnih iskalnikih.

Ali bi morali pri svojih vsebinah uporabljati več video vsebin? Mogoče infografike namesto dolgočasnih zapisov? Odgovori na vprašanja in dodatne informacije se skrivajo v spodnji infografiki.

idfmarketing-seo-infographic

O spletni optimizaciji (SEO) imamo na voljo že toliko informacij, da bi lahko imeli fakulteto, ki bi poučevala samo spletno optimizacijo. Eden od pristopov pa je tudi uporaba zdrave “kmečke pameti”, kjer za spletno optimizacijo poberemo samo ključne dejavnike. Takšne način sicer ne prinaša takojšnjih učinkov, ampak rezultate na daljše roke, se pravi počasna organska rast. Za doseganje vrhunskih rezultatov oz. prvih mest pa spletna optimizacija (SEO) zahteva skoraj dnevno delo ali pa uporabo za to usposobljenih strokovnjakov.

Vir: http://www.idfmarketing.com/blog/seo-today-infographic/

Komentiraj


*