Bud Duck – Rumena račka malo drugače

Bud Duck – Rumena račka malo drugače

Vsi se spomnimo rumenih retro račk iz našega otroštva s katerimi smo preživeli veliko skupnih otroških uric. Pri Bud Duck pa so se zgodbe lotili malo drugače. Za osnovo so vzeli vsem znano retro račko in vpeljali umetniški oziroma designerski pridih in tako je nastala designerska igračka račka – Bud Duck.

Poleg tega, da pri Bud Duck-u ponujajo celo paleto različnih vrst designerskih račk imamo na voljo tudi različne velikosti oziroma kategorije. Izbiramo lahko med prestižnimi račkami (Luxury Ducks), mini račkami (Mini Ducks), mini kompleti račk (Mini Duck Sets), velikimi račkami (Big Ducks), obeski za ključe (Keyring Ducks), račke za banjo (Bud Tubs) in mini račke za banjo (Bud Mini Tubs).

Za nakup designerske račke pa se nam tokrat ni potrebno odpraviti v tujino ali na splet, ampak jo lahko kupimo celo v Sloveniji, in sicer v trgovinah BAG’S, ki so locirane v Ljubljani.

Pohvalno, da se tudi podjetja v Sloveniji odločajo za prodajo designerskih igrač, saj imamo pri nas precej osiromašeno izbiro slednjih, ki so med drugim odlična darila za prijatelje z drugačnim okusom.

http://www.budproduct.com/
Prodaja v Sloveniji: http://bags.si/

Komentiraj


*