Responsible Responsive Design – Odgovorno odzivno oblikovanje

Responsible-Responsive-Design

Odzivno oblikovanje (RWD) je neizmerno izboljšalo vizualno predstavitev spletnih strani na različnih napravah in različnih brskalnikih, ampak to je šele prvi korak v sklopu odgovornega odzivnega oblikovanja (Responsible Responsive Design).

Knjiga “Responsible Responsive Design” vas bo poučila o tem, kako svoje projekte pripraviti na nove kontekste in zaslonske funkcije, hitra in počasna omrežja in globalno občinstvo. Servirajte pravo vsebino na različne platforme in skrbite, da bo vaša spletna stran učinkovita. Vse teme knjige “Responsible Responsive Design” vam bodo pomagale, da bodo vaša spletna mesta in aplikacije, ki jih gradite danes uspešne tudi v daljni prihodnosti.

I know that websites need to look good everywhere. I know that they need to work under any circumstances. I know that they need to be fast. It’s hard. Scott shows us what we need to think about and that hope is not lost. — Chris Coyier

Responsible-Responsive-Design---Odgovorno-odzivno-oblikovanje

Knjiga “Responsible Responsive Design” je izšla pri A Book Apart in predstavlja 13. knjigo njihove briljante zbirke. Cena knjige znaša 9.00$ za elektronsko verzijo, 18.00$ + poštnina za tiskano verzijo in 22.50$ + poštnina za komplet.

Več informacij in nakup na www.abookapart.com/products/responsible-responsive-design.

Komentiraj


*