You’re My Favorite Client – Ti si moja najboljša stranka

You-re-My-Favorite-Client-Ti-si-moja-najboljsa-stranka

Ali ste oblikovalec ali ne, oblikovne odločitve sprejemate vsak dan. Uspešni projekti zahtevajo enakopravno sodelovanje oblikovalske ekipe, kot naročnika. Vendar pa je ta del procesa za večino naročnikov skrivnost.

Avtor Mike Montero v svoji novi knjigi “You’re My Favorite Client”, ki je nekako nadaljevanje njegove prve knjige “Design Is a Job” demistificira proces oblikovanja in nas poskuša pripraviti na ustrezne vloge. Prepričajte se, da postavljate prava vprašanja, ki dajejo učinkovite povratne informacije in izberite oblikovalsko ekipo, ki bo za vas izziv in vam tako pomagala vaš izdelek še izboljšati.

Businesses finally understand the value of investing in design. Mike has created the guide to making sure every dollar spent on design produces real results. — Anil Dash

You-re-My-Favorite-Client-Ti-si-moja-najboljsa-stranka_knjiga

Knjiga “You’re My Favorite Client” je izšla pri A Book Apart in predstavlja 12. knjigo njihove briljante zbirke. Cena knjige znaša 9.00$ za elektronsko verzijo, 18.00$ + poštnina za tiskano verzijo in 22.50$ + poštnina za komplet.

Več informacij in nakup na www.abookapart.com/products/youre-my-favorite-client.

Komentiraj


*