INFOGRAFIKA: Mednarodni zakoni v E-mail marketingu

Spam pošta postaja vsak dan večji problem, za lažjo obrambo pred spam pošto pa države postavljajo zakone in tako zaščitijo svoje prebivalce. Vsak, ki se ukvarja z e-mail marketingom običajno pozna svoje lokalne zakone, težave pa nastopijo pri poznavanju mednarodnih zakonov.

Spremljanje mednarodnih zakonov v povezavi s spam pošto je težko. Nekaj kar velja oz. je legalno v eni državi ne drži za drugo državo, neupoštevanje zakonov pa lahko vodi v visoke kazni. Zaradi tega so pri Litmus in Newsletter2go pripravili infografiko z naslovom “The Ultimate Guide to International Email Law”, ki pobližje predstavi zakone in pravila nekaterih držav.

Infografika “The Ultimate Guide to International Email Law” je razdeljena na področja: zakoni, komu lahko pošto pošiljamo, način prijavljanja na e-mail liste, arhiviranje prijav, odjave, čas za procesiranje odjave, katere informacije mora e-mail vsebovati, kazni, navodila za pošiljanje in različni viri.

Infografika je namenjene le v informativne namene, pri pripravi svojih e-mail kampanj podrobno preverite zakonodajo, ki velja za vaše uporabnike.

VIR: https://litmus.com/blog/the-ultimate-guide-to-international-email-law-infographic

Komentiraj


*