Milled – spletni iskalnik za e-mail newsletter

Milled je spletna storitev oz. spletni iskalnik za e-mail newsletter-je. Omogoča nam hitro filtriranje in iskanje točno določenih tem, kot so razprodaje, kupone, popuste, … različnih prodajalcev in blagovnih znamk. Glavna prednost storitve Milled pa je ta, da se nam ni potrebno naročiti osebno na vse e-mail newsletterje, ampak jih enostavno sledimo s pomočjo njihove storitve.

Milled je spletna storitev, ki je naročena na različne newsletterje različnih trgovcev in blagovnih znamk. Tako nam precej olajša delo, saj se nam ni potrebno naročati na vse e-mail newsletterje in se prebijati skozi polne poštne predale. Brskanje za “dobrimi deali” je tako veliko bolj enostavno, predvsem pa hitrejše. V Milled storitvi je na dan objave 1.734.459 e-mailov 38.748 blagovnih znamk.

Poleg dobrega iskalnika pa je storitev Milled odlična za preučevanje e-mail newsletterjev, pregledovanje konkurence, trendov in posledično tudi izboljšanja spletne optimizacije, seveda če so tam vključeni tudi naši e-mail newsletterji.

https://milled.com

Komentiraj


*