Parcel – Email coding platform

Parcel je spletno orodje oz. platforma za izdelavo in razvoj e-mailov. Razvito je bilo posebej za delo z e-maili, ki je zaradi svoje specifike nekoliko drugačno od razvoja spletnih strani.

E-mail koda je precej drugačna od klasične web kode, namreč klasični HTML elementi se obnašajo drugače, komentarji so dejanska koda, uporaba nestandardne CSS kode, ki je posebej namenjena e-mailom, … vse to potrebuje e-mail editor. Če izdelujete e-maile v klasičnih editorjih vas bo Parcel presenetil, saj vam precej olajša delo.

A code editor that knows email

Parcel nam omogoča kodiranje, pregledovanje in sodelovanje pri izdelavi e-mailov. Dodatno pa prinaša formatiranje kode, iskanje težav, HTML, tekst in AMP, testiranja, ocenjevanje SPAMa, e-mail komponente, … Hitro testiranje in pošiljanje na izbrane e-mail naslove. Najboljša stvar pa je, da je orodje “živo” in se konstanto izboljšuje.

Parcel izdeluje in upravlja Avi Goldman s pomočjo skupnosti, ki obožuje e-mail ter skuša področje e-maila izboljšati. Orodje Parcel je sicer plačljivo, vendar tudi vstopni, brezplačni model omogoča veliko, če pa želite še več pa je na voljo Pro paket za 24$/mesec ali Business model za 45$/mesec. Idealno orodje za e-mail razvijalce, priporočam.

parcel.io

Komentiraj


*