SASS for Web Designers – SASS za spletne oblikovalce

Sass-for-Web-Designers-demo

CSS ni več tako enostaven, kot je bil. Hiter razvoj spletnih strani in storitev je naredil naše CSS datoteke zapletene, upravljanje z njimi pa je lahko ob spremembah prava nočna mora. Ravno ta problem pa naskakuje SASS.

Spreminjanje naših navad je vedno težko, zato avtomatsko sklepamo, da je tudi prehod iz CSSja na SASS težak. Vendar to ne drži, sprememba je lahko precej enostavna. Ravno to enostavno spremembo pa nam predstavi Dan Cederholm (soustanovitel Dribbble-a) v knjigi “SASS for Web Designers”. Dan v knjigi enostavno pojasni vse korake od začetka pa vse do konca s primeri enostavnejših in naprednejših oblik SASSa. Najboljše pri SASSu pa je to, da lahko SASS uporabljamo postopoma in tako skoraj ne motimo naših ustaljenih navad medtem, ko izkoriščamo vse prednosti SASSa.

Dan has succeeded in making the getting started guide that Sass has always needed. — Chris Eppstein Co-creator of Sass

Sass-for-Web-Designers

Knjiga “SASS for Web Designers” je izšla pri A Book Apart in predstavlja 10. knjigo njihove briljante zbirke. Cena knjige znaša 9.00$ za elektronsko verzijo, 18.00$ + poštnina za tiskano verzijo in 22.50$ + poštnina za komplet.

Priporočeno branje za vse, ki želite narediti prehod iz CSSja na SASS pa do sedaj tega niste storili. Več informacij in nakup na www.abookapart.com/products/sass-for-web-designers.

Komentiraj


*