Design Is a Job – Oblikovanje je služba

V knjigi “Design Is a Job” avtor Mike Monteiro na humoren način prikaže kruto realnost spletnega oblikovanja. Avtor nas skozi celotno knjigo popelje skozi vse vidike s katerimi se srečajo tako posamezniki, kot podjetja pri ustvarjanju različnih spletnih projektov.

Avtor v knjigi poziva, da moramo vedno ostati zvesti svojim načelom tudi takrat, ko smo prisiljeni zaradi plačevanja tekočih stroškov sprejeti projekte, ki jih v drugih razmerah ne bi sprejeli. Delo z naročniki pa je velikokrat zapleteno, saj poleg tega, da jim nudimo oblikovne rešitve za  njihove probleme, velikokrat potrebno tudi izobraževati. Slednje se nam na dolgi rok izplača, saj tako gradimo na medsebojnih odnosih in zadovoljstvu, ki pa je za stalne stranke in obstoj nujno potreben.

Co-founder of Mule Design and raconteur Mike Monteiro wants to help you do your job better. From contracts to selling design, from working with clients to working with each other, this brief book is packed with knowledge you can’t afford not to know.

“Design Is a Job” je že 7. knjiga, ki je izšla pri A Book Apart-u. Cena knjige znaša 9.00$ za elektronsko verzijo, 18.00$ + poštnina za tiskano verzijo in 23.00$ + poštnina za komplet.

Priporočeno branje za vse, ki se podajate na samostojno pot v spletnem oblikovanju oz. ustvarjate svoje podjetje.

Več informacij in nakup na http://www.abookapart.com/products/design-is-a-job

Komentiraj


*